neděle 14. října 2012

DIY bag - Karl who?



Čauky,
znáte doufám módního návrháře Karla Lagerfelda - návrháře značky Chanel - a jeho celosvětově známou ekotašku - "Karl who?" ?! Je úžasná, a proto jsme si ji vyrobila sama! Na co platit cca 1300Kč, když vás výjde +- 50Kč, aspoń mě! :))

Samozřejmě, že originál je originál, ale proč si neudělat vlastnoruční kopii, na kterou budete ještě víc pyšní?! :) Já jsem velmi spokojená s mojí taškou!!


Potřebujete:
- ekotašku
- barvu na textil
- štětec
- kelímek s vodou
- tužku
- gumu
- časopisy

Foto:
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Postup:
Tašku rozložte na stůl a donitř vložte časopisy, protože by se mohla barva obtisknout na druhou stranu tašky! Vyberte si stranu, na které budete chtít mít nápis. Otevřete si barvu a dejte si štětcem trochu barvy do vršku, namočte štětec a smýchejte.
Tužkou si rozvrhněte, kde, jaké písmenko chete mít, popřípadě nechtěné čáry vygumujte! :) Poté, vezměte štětec a namalujte si tlustější písmenka, tak jak se vám to bude líbit!
není to těžké a ani časově náročné!
Nechejte zaschnout a nejlépe na druhý den až bude barva pořádně zaschlá, vemte tašku a obraťte ji naruby. Dovnitř tašky vložte nějaké plátýnko nebo utěrku. Žehličku si nastavte na bavlnu - bez napařování - a 5 minut zažehlujte nápis!
A traádááá, je hotovo!! :))

Žádné komentáře:

Okomentovat